Sommerfest mandag 8. juni!

Hei alle sjakkvenner og medlemmer i Stavanger Sjakklubb!

Vi i styret savner sjakk på mandagskveldene og sosialt samvær med dere alle. Selv om vårt faste møtested Tjensvoll bydelshus fortsatt er stengt, vil vi allikevel arrangere en sommeravslutning og håper og tror mange av dere medlemmer vil være med!

Sommerfesten blir arrangert mandag 8. juni fra kl. 19 med adresse Mekjarvik 8 (innkjøring til venstre når du kommer til Mekjarvik og får Cameron på høyre hånd). Takk til Martin S som stiller lokaler og kantine til disposisjon!

Program for kvelden:

Sommermat fra Dejavu

Sosialt samvær og god prat

Hurtigsjakkturnering med tidshandicap

Vi følger smittevernregler som betyr at max 50 stk kan delta. Først til mølla gjelder så meld dere på jo før jo heller!

Vi har valgt å gjøre et unntak fra vanlig praksis om egenandel så deltakelse blir gratis.

Påmelding skjer ved å sende e-post til Abyl, e-post adresse: abylk007@gmail.com

Dersom noen trenger skyss, vil vi være 3 biler med plass til til sammen 9 passasjerer som kjører fra Tjensvoll bydelshus kl. 18.15. De 9 første som i påmelding skriver at de trenger skyss, får plass med disse bilene til og fra Tjensvoll bydelshus.

Vi gleder oss til å se dere igjen!